Λίγα λόγια για τα Ακροβατικά με Πανιά

Βλέπουμε τον κόσμο από ψηλά και ανάποδα.

Η προπόνηση βασίζεται στην εξοικείωση με το ύψος, τους μηχανισμούς της κίνησης ,την αίσθηση μετακίνησης πάνω στο πανί και την κατανόηση της σχέσης σώμα-πανί. Στόχος είναι η ενδυνάμωση , η ευλυγισία ,η αντοχή και η έκφραση συναισθημάτων.
Μαθαίνουμε να σκαρφαλώνουμε και να κατεβαίνουμε βέβαια!
Να δενόμαστε κ να κάνουμε ωραία σχήματα στον αέρα!

Η ομάδα peradothe” από το 2009 προσπαθεί να αντικρίζει τον κόσμο μεσα από μια διαφορετική ματια.. γι’ αυτό στρέφει το βλέμμα της ψηλά αναζητώντας οτιδήποτε μπορεί να την ανεβάσει στα ύψη…. δέντρα, γέφυρες, κτίρια… από εκεί ο κόσμος φαντάζει αλλιώς και πάει…πέρα δώθε…

Φέτος φιλοξενειται στον χώρο “The Wall” Sport Climb Center όπου μοιράζεται το ίδιο παθος για τα ύψη, τον αθλητισμο, και την φυση.

akrobatics-pania-wide

Έξτρα πληροφορίες

Η προπόνηση βασίζεται στην εξοικείωση με το ύψος , τους μηχανισμούς της κίνησης, την αίσθηση μετακίνησης πάνω στο πανί και την κατανόηση της σχέσης σώμα-πανί. Στόχος είναι η ενδυνάμωση, η ευλυγισία, η αντοχή και η έκφραση συναισθημάτων. Μαθαίνουμε να σκαρφαλώνουμε και να κατεβαίνουμε βέβαια! Να δενόμαστε κ να κάνουμε ωραία σχήματα στον αέρα!

Καλό θα είναι να φοράτε άνετα ρούχα κατά προτίμηση κολάν ή και φόρμα αλλά όχι πάρα πολύ φαρδιά !προσέχουμε να καλύπτουμε το δέρμα μας ,κυρίως στο μέρος της κοιλιάς κ της πλάτης! Προειδοποίηση βγάζουμε κάλτσες!