Events-Party

steve-fisher

Monday, 2 December 2013 at 19:00

H Δευτέρα 2 Δεκέμβρη, θα είναι για εμάς και τους λάτρεις της περιπέτειας μια μοναδική ημέρα! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε έναν παγκόσμιο θρύλο του καγιάκ, έναν κορυφαίο αθλητή αλλά και έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, τον Steve Fisher!

Σε συνεργασία με την Red Bull, σας παρουσιάζουμε τον Steve Fisher σε μια βραδιά γεμάτη περιπέτεια και συγκινήσεις! 

Δύο μέρες μετά την εμφάνιση του στο TEDxAthens και στο άνετο και χαλαρό περιβάλλον του Τhe Wall, o Steve θα μας μιλήσει για το όνειρο ζωής που κατάφερε να πραγματοποιήσει, ένα ταξίδι που δεν έχει τολμήσει ξανά κανείς. Την κατάβαση των περιβόητων Inga Rapids του ποταμού Congo. Θα μοιραστεί τις αγωνίες και τις προκλήσεις που συνάντησε στην προσπάθεια του να κατακτήσει τα πιο άγρια και ορμητικά νερά του πλανήτη, μαζί με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για περιπέτεια. 

Ελάτε να τον γνωρίσετε, να συζητήσετε μαζί του και να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την προβολή της ταινίας του με τίτλο: “Congo -The Grand Inga Project”, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αναρριχητικής πίστας του The Wall. 
http://ingaproject.com/

Αν δεν καταφέρουμε να βγάλουμε φτερά με αυτά που θα ακούσουμε και θα δούμε από τον Steve, θα μπορούμε να απολαύσουμε παγωμένα Red Bull και Vodka Red Bull καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς! Και επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, έχουμε φροντίσει για όλους pizza και finger food. 

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Σας περιμένουμε!


Λίγα λόγια για τoν Steve Fisher:

Γεννημένος το 1976, o Steve ανακάλυψε το πάθος του για το kayak σε ηλικία 6 χρονών, όταν ξεκίνησε κωπηλασία στον ποταμό Bushmans, κοντά στην αγροτική περιοχή που μεγάλωσε, στο Estcourt της Νότιου Αφρικής. Από τότε έχει διασχίσει ορμητικά νερά και έχει κατέβει καταρράκτες σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ οι κορυφαίοι του είδους τον έχουν ανακηρύξει 3 φορές ως το μεγαλύτερο ταλέντο στο χώρο του καγιάκ.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Steve έχει εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση και έχει περάσει πλέον στην εξερεύνηση των πιο συναρπαστικών ορμητικών νερών που υπάρχουν στον πλανήτη, με εξαιρετικά δύσκολες αποστολές οι οποίες περιλαμβάνουν τον ποταμό Irrawaddyστη Μιανμάρ, τον Salween στην Κίνα, τον Yarlung Tsang Po στο Θιβέτ (όπου υπάρχει το βαθύτερο φαράγγι στον κόσμο) και την πρόσφατη κατάβαση για πρώτη φορά των άγριων και περιβόητων καταρρακτών Inga, του ποταμού Κονγκό.

Πριν το τελευταίο και πιο επικίνδυνο εγχείρημα του ο Steve είχε δηλώσει: «Τα media και οι χορηγοί μου φοβούνται πως δεν θα τα καταφέρω και θα σκοτωθώ. Αυτό είναι ένα ρίσκο το οποίο παίρνω αρκετά συχνά, αυτοί βέβαια το βλέπουν από διαφορετική οπτική γωνία. Για μένα προσωπικά, το αποτέλεσμα είναι ίδιο». Αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και ταχύτητα είναι τα σημαντικότερα όπλα του Steve όταν έχει να αντιμετωπίσει τόσο σημαντικές προκλήσεις.


 Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 

Ώρα έναρξης 20:30

Κρητική βραδιά στο The Wall με τον

Νίκος Περδικάκη ενώ θα τον συνοδεύσει στο λαούτο ο Τάσος

Τιμή μπύρας 2,5€ - τσικουδιά (250ml) 5€

Είσοδος ελεύθερη!!

 

kritiki-vradia

 Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 

Ώρα έναρξης 23:00

 

Κρητική-έντεχνη βραδιά στο The Wall με τον

Μάρκο Κωνσταντάκη

 

Λύρα-τραγούδι Μάρκος Κωνσταντάκης

Λαούτο Γιώργος Κωνσταντάκης

Κιθάρα Χάρης Φυτράκης

 

Είσοδος ελεύθερη!!

 

kritika-site

 

 

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 

start 22:30

Είσοδος ελεύθερη!!


party-night

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

start 22:00

 

Λαχειοφόρα αγορά με δώρα

 

 

dance-party 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02


Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.

party

 summer-camp-new

kids-2

dorokarta

rope-course-game

go-karts-thewall