Εκδηλώσεις teambuilding - παρακίνησης

Ιδέες Εκδηλώσεων

Ταξίδια Περιπέτειας

Αντιμετωπίζουμε την περιπέτεια σαν ένα «ταξίδι στο άγνωστο». Όταν συμμετέχετε στα περιπετειώδη μας ταξίδια, χρησιμοποιείτε ένα όχημα 4X4 ή ένα μικρό σκάφος σαν μέσο μεταφοράς για να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο στόχο ή προορισμό. Κατά τη διαδρομή, όλα μπορεί να συμβούν!!

Ασυνήθιστες καταστάσεις και παράξενα γεγονότα που συναρπάζουν, διασκεδάζουν ή μπερδεύουν τους συμμετέχοντες, είναι μέρος ενός καλά σχεδιασμένου σεναρίου που περιλαμβάνει σπορ, ανακάλυψη και εξερεύνηση στην πόλη, ομαδικά παιχνίδια, ανάπτυξη ομάδων, πολιτισμό και παράδοση, υπαίθριες δραστηριότητες. Όλα στην σωστή «δόση» για να δημιουργήσουν το κατάλληλο μίγμα.

Τα ταξίδια

  • Εκδρομές με 4Χ4

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να βιώσετε όλα όσα έχει να μας προσφέρει η ελληνική φύση, μέσα από συναρπαστικές και περιπετειώδεις διαδρομές με οχήματα 4x4. Οδηγώντας το (νοικιασμένο) 4X4, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στην οδήγηση και τον προσανατολισμό, να θαυμάσετε τα ελληνικά τοπία και να φτάσετε σε μέρη ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, απρόσιτα για πολλούς λόγους. Τα προγράμματα διαρκούν μισή ή και ολόκληρη ημέρα και πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες για να ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας και τις απαιτήσεις σας.

  • Θαλάσσια ταξίδια

Με 2000 νησιά και ακτογραμμή μεγαλύτερη από την ακτογραμμή της Ευρώπης, οι δυνατότητες για ταξίδια στην θάλασσα είναι ατέλειωτες. Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι δράσης και να γίνετε ναυτικοί, θα χρησιμοποιήσουμε μικρά ιστιοπλοϊκά (χωρητικότητας 8 – 12 ατόμων). Αν πάλι θέλετε να κάνετε μία ξεκούραστη κρουαζιέρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία, θα χρησιμοποιήσουμε μεγάλα μηχανοκίνητα ιστιοφόρα (χωρητικότητας από 30 – 150 ατόμων) Ένα ταξίδι στη θάλασσα μπορεί να περιλαμβάνει παιχνίδια στην παραλία ή στο σκάφος, barbeque στην παραλία και κολύμπι σε δημοφιλείς ή απόμακρες παραλίες.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02