Το χαμόγελο των μικρών μας φίλων είναι η μοναδική ανταμοιβή μας και το κύριο μέλημα μας.

Κάθε προσπάθεια μας κρίνεται πάντα από το παιδί και τους γονείς του.

Οι ΠΑΙΔΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, το παιδικό κομμάτι της εταιρείας SUMMIT ξεκίνησε από την ανάγκη μιας διαφορετικής θεώρησης του τι σημαίνει ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΝΑΨΥΧΗ στην εποχή μας.

Διττός ο στόχος, διαφοροποιημένη και προσέγγιση μας. Τελική επιδίωξη μας ωστόσο κάθε δράση μας να ενισχύει την αυτοπεποίθηση, την κοινωνικοποίηση και πάνω απ’ όλα το χαμόγελο του κάθε παιδιού.

  • Σε ότι αφορά στην ΑΝΑΨΥΧΗ, προτείνουμε δραστηριότητες κατά κόρον ομαδικές με έντονα στοιχεία ανάπτυξης και άμιλλας. Κάθε δράση μας παρακινεί την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.
  • Αν πάλι στόχος είναι η μάθηση, κινούμαστε όχι μέσα από την κλασική διαδικασία (ακούω και ξεχνάω), ούτε μέσα από απλές παρουσιάσεις εκπαιδευτικού υλικού (βλέπω και θυμάμαι), ΑΛΛΑ μέσα από την πράξη, μέσα από την βιωματική εκπαίδευση (κάνω και καταλαβαίνω).

Τα προγράμματα μας υλοποιούνται μέσα στο φυσικό και αστικό περιβάλλον και αποσκοπούν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, στην συναισθηματική ωριμότητα και την κοινωνική συμμετοχή των παιδιών και γίνονται με την μέγιστη ΑΣΦΑΛΕΙΑ ώστε τα παιδιά να επιστρέψουν στους γονείς τους όπως ακριβώς έφυγαν από το σπίτι τους.

Το πιο ενεργό μας τμήμα, η ψυχή στις ΠΑΙΔΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ είμαστε εμείς οι ίδιοι άνθρωποι που το ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ, το ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ και το ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση προκύψει!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02


Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.

party

 summer-camp-new

kids-2

dorokarta

rope-course-game

go-karts-thewall