Πίστες αναρρίχησης

Αντιπροσωπεύουμε τις πίστες αναρρίχησης Αλιγιάννης Ιωάννης, στις διαμορφώσεις που περιγράφονται παρακάτω σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Ειδικευμένοι πωλητές μας αναλαμβάνουν να εξηγήσουν τι ταιριάζει περισσότερο στον δεδομένο επαγγελματικό ή οικιακό χώρο προσφέροντας λύσεις από το κατασκευαστικό στάδιο έως αυτό του πλήρους αναρριχητικού εξοπλισμού.

Τύπος κατασκευής Νο 1

Πάνελ ξύλου διαστάσεων 1,25 χ 2,50 χ 0,018 μ. με θέσεις για εξωτερικά πιασίματα 15/ τμ. Τα πιασίματα που συνοδεύουν την πίστα είναι έξι (6) ανά τετραγωνικό μέτρο, κατασκευασμένα από τον Αλιγιάννη Ι. και την Ισπανική εταιρεία FIXE. Η κατασκευή σχεδιάζεται για τον συγκεκριμένο χώρο που θα τοποθετηθεί και είναι πάντα πρωτότυπη. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από βαμμένο στρατζαριστό 40 χ 40 χ 1,18 mm με κολλητά και βιδωτά τμήματα.

Χρωματισμοί

  • στο χρώμα του ξύλου (βερνίκι) ή κατ’ επιλογήν με επικάλυψη ρητίνης (τα πάνελ μπορούν να επικαλυφθούν με στρώμα ρητίνης και χαλαζιακής άμμου με επιβάρυνση €30,00 /τ.μ.)
  • σε γκρι
  • σε καφέ -κοκκινωπό - γκρι

Τιμή τετραγωνικού μέτρου: €190,00 μη περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α

Τύπος κατασκευής Νο2

Ανάγλυφο πάνελ από ρητινούχο τσιμέντο με ενίσχυση γυαλόπανου και ρητίνης διαστάσεων 83 χ 83 cm με θέσεις για εξωτερικά πιασίματα 6 - 10 ανά πάνελ. Τα πιασίματα που συνοδεύουν την πίστα είναι έξι (6) ανά τετραγωνικό μέτρο, κατασκευασμένα από τον Αλιγιάννη Ι. και την Ισπανική εταιρεία FIXE.  Τα πάνελ έρχονται σε οκτώ διαφορετικά σχέδια και η τελική μορφή είναι πάντα πρωτότυπη. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένη σωλήνα φ 40 - φ 60 εξ ολόκληρου βιδωτός.

Χρωματισμοί

  • Γκρι - κιτρινωπό
  • Καφέ -Κοκκινωπό (προσφέρει την αίσθηση του φυσικού ανάγλυφου και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα)

Τιμή τετραγωνικού μέτρου: €280,00 μη περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02


Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.

party

 summer-camp-new

kids-2

dorokarta

rope-course-game

go-karts-thewall