Εκδηλώσεις teambuilding - παρακίνησης

Ιδέες Εκδηλώσεων

Σπορ

Αν και οι πολύ πετυχημένοι Ολυμπιακοί Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 έχουν τελειώσει, οι καλεσμένοι σας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το πνεύμα των Αγώνων.Θα ξανα-νακαλύψουν την Ολυμπιακή Αθήνα όχι μόνο σαν θεατές αλλά και σαν αθλητές, συμμετέχοντας σε διάφορα αθλήματα, διαγωνιζόμενοι μεταξύ τους αλλά και με διάσημους Έλληνες Ολυμπιακούς αθλητές!

Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και αθλήματα

  • ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών)-Ποδηλατοδρόμιο

Σήμερα οι συμμετέχοντες θα γίνουν από θεατές, αθλητές!! Με ιδιωτικό λεωφορείο ή μετρό, θα επισκεφθούμε το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών. Θα γνωρίσουμε όλες τις αθλητικές τοποθεσίες και θα καταλήξουμε στο Ποδηλατοδρόμιο. Εδώ, 2-3 αθλητές θα μας παρουσιάσουν τα μυστικά της ποδηλασίας πίστας. Μετά την παρουσίασή τους, όλοι είναι καλοδεχούμενοι να μπουν στους διαδρόμους και να δοκιμάσουν τις ποδηλατικές τους ικανότητες!! Έπειτα, θα επιστρέψουμε με   ιδιωτικό λεωφορείο στο ξενοδοχείο.

  • Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου

Εδώ υπάρχουν περισσότερες επιλογές για ατομικά αθλήματα όπως το Tae Kwon Do, ή ομαδικά παιχνίδια όπως το Beach Volley.

Κλασσικά ή εναλλακτικά Ολυμπιακά Αγωνίσματα

Στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, στην παραλία, ή σε κάθε άλλο κατάλληλο χώρο, μία σειρά από αθλήματα περιμένουν τους καλεσμένους σας για να σπάσουν προσωπικά ή ομαδικά ρεκόρ και να διασκεδάσουν.

Μπορείτε να πάρετε μέρος σε κανονικά (ομαδικά ή ατομικά) αθλήματα από το επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, κανονικά αθλήματα σε μια πιο απλή εκδοχή ειδικά σχεδιασμένα για εταιρικά στελέχη ή εναλλακτικά αθλήματα ειδικά σχεδιασμένα να αναπτύξουν όχι την αθλητική απόδοση αλλά το ομαδικό πνεύμα!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02