Εκπαίδευση- Ανάπτυξη

Facilitators


who-is-who-papailiouΔημήτρης Παπαηλιού

Με προπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και μεταπτυχιακά στο Heriott Watt και στο Leeds Metropolitan University στην επιστήμη του Αθλητισμού και της Προπονητικής, εστιάζει επαγγελματικά στον αθλητισμό και την προπονητική ομάδων. Ξεκίνησε ως Καθηγητής Σωματικής Αγωγής και υπεύθυνος ομάδας καλαθοσφαίρισης στις Στρατιωτικές Σχολές Ευελπίδων και Ικάρων, ενώ από το 2000 έως και σήμερα είναι Καθηγητής Σωματικής Αγωγής στην δευτεροβάθμια & τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συνεργάζεται με την SUMMIT ως συντονιστής και facilitator εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων παρακίνησης & αναψυχής.

Ερατώ Παρασχάκη

who-is-who-paraschakiΗ Ερατώ διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού και εφαρμογής μεταπτυχιακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Επίσης, διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης τόσο ατόμων όσο και ομάδων μέσω coaching τόσο στην Eλλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, Deree College Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά και απέκτησε ΜΒΑ στο ALBA Graduate Business School. Έχει επίσης εκπαιδευτεί σε θέματα coaching, προσωπικής ανάπτυξης και ανάπτυξης της ηγεσίας μέσω συναισθηματικής νοημοσύνης στο Case Western Reserve University, Weatherhead School of Business. Είναι Accredited Coach του Institute of Human Development, UK. και μέλος του Inspired Coaching Network Greece.

Δημήτρης Ζαχαράκης

who-is-who-zacharakisΑπόφοιτος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και ένας από τους πιο έμπειρους facilitators μας στον χώρο των εταιρικών διοργανώσεων. Με επαγγελματική καριέρα σε τμήματα Ανάπτυξης Οργανωσιακών Αλλαγών & Προγραμμάτων Καινοτομίας στην διαχείριση Οργανισμών για τράπεζες και μεγάλες πολυεθνικές ασφαλιστικές, ο Δημήτρης συνεργάζεται μαζί μας σε όλα τα επίπεδα προετοιμασίας και υλοποίησης προγραμμάτων παρακίνησης και εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων. Μοιράζει τον περιορισμένο χρόνο του μεταξύ Ελλάδας & εξωτερικού και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στο αγαπημένο του windsurf.
 

Πέτρος Δαγδιλέλλης

dagdilellis-pet5Απόφοιτος του Deree College με πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Εναλλακτικού Τουρισμού από το Πανεπιστήμιο του Birmingham στην Μεγάλη Βρετανία, ο Πέτρος κατέχει πτυχία facilitator προγραμμάτων βιωματικής εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων, συνοδού προγραμμάτων εναλλακτικού τουρισμού καθώς και πτυχία συνοδού σχολών αναρρίχησης και αθλημάτων περιπέτειας. Από το 2008 ο Πέτρος ανέλαβε προπονητής αθλητικής αναρρίχησης και υπεύθυνος προσωπικού στο νεότευκτο κέντρο αθλητικής αναρρίχησης THE WALL της SUMMIT.

Λήδα Κομνηνού

who-is-who-komninouΜε σπουδές στην Λογιστική και στην συνέχεια με BSc στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2000 στο ALBA Graduate Business School, στις οικονομικές υπηρεσίες ενώ από το 2006 μετακινήθηκε στο γραφείο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ως MBA Officer. Η συνεργασία με την SUMMIT ξεκίνησε το 2003 με την συμμετοχή της ως facilitator σε προγράμματα βιωματικής εκπαίδευσης. Μέχρι πρόσφατα ασχολούνταν με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα σε επαγγελματικό επίπεδο με τη υδατοσφαίριση στην οποία πέτυχε πολλές διακρίσεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Βασίλης Μπούνας

who-is-who-bounasΑποφοίτησε από τη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Χαλκίδας και εργάζεται τα τελευταία 17 χρόνια ως Industrial Buyer στις εταιρίες ROLCO ΒΙΑΝΥΛ, ΧΑΛΚΟΡ και ΦΑΜΑΡ Α.Ε. Συνεργάζεται από το 2000 με εταιρείες εναλλακτικού τουρισμού και τα τελευταία 6 χρόνια με την SUMMIT ως facilitator εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων παρακίνησης & αναψυχής και ως συνοδός σε προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού. Είναι λάτρης της φωτογραφίας. 

Αριστομένης Σοφίας

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών, ο 'Αρης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αθλητικής παιδείας και διοίκησης επιχειρήσεων με θέματα το Coaching, Team Building, Team Working και Διαχείριση Δύσκολων Καταστάσεων. Εργάζεται στην COSMOTE στην Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών ως ΥπεύθυνοςΣυντονισμού & Λειτουργίας Ομαδικής Εκπαίδευσης. Παράλληλα, από το 2005 έως σήμερα συνεργάζεται με την SUMMIT ως facilitator σε προγράμματα δραστηριοποίησης και εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων.

Μαργαρίτα Γερμάνη

Καθηγήτρια Τουριστικών Επαγγελμάτων και Δραστηριοτήτων Υπαίθριας Αναψυχής σε ΙΕΚ της Αττικής. Εργαζόταν στον χώρο του εναλλακτικού τουρισμού για 10 χρόνια και τα τελευταία 2 χρόνια είναι εξωτερικός συνεργάτης σε 2 επιχειρήσεις συμβούλων επιχειρήσεων. Γνωρίζει μία ξένη γλώσσα.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02


Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.

party

 summer-camp-new

kids-2

dorokarta

rope-course-game

go-karts-thewall