ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Soapbox Grand Prix

Η πρώτη αναβίωση στην Ελλάδα του πολύ γνωστού αγώνα στην Ευρώπη "SOAPBOX Race" έγινε για λογαριασμό της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ στην Ερέτρια στις 10 Οκτωβρίου, ως άλλο Monte Carlo. Μια ομάδα στελεχών διοίκησης της ασφαλιστικής εταιρείας, περίπου 50 ατόμων συναρμολόγησε στα pits της διοργάνωσης τα δικά τους "αυτοκίνητα" αγώνων και μπήκε στον αγώνα. 

Σχηματίστηκαν μικτές ομάδες ανδρών- γυναικών και αφού συναρμολόγησαν τα αυτοσχέδια αυτοκίνητα , πέρασαν τεχνικό έλεγχο και προχώρησαν στην διαδικασία των προκριματικών για την ανάδειξη pole position του οδηγού της κάθε ομάδας.

Οι τελικές διορθώσεις έγιναν με την καθοδήγηση των έμπειρων μηχανικών μας ενώ υπό τους ήχους μουσικής οδηγοί και θεατές πήραν τις θέσεις

τουςγια την εκκίνηση.

Ο αλυτάρχης του αγώνα έδωσε το go και οι 8 οδηγοί "ξεχύθηκαν" στην κατηφόρα προς την γραμμή τερματισμού. Με την οριστικοποίηση της κατάταξης ακολούθησαν απονομές στην νικήτρια τριάδα ομάδων με κύπελλα και φυσικά σαμπάνιες!

Η ημέρα τελείωσε με φαγητό και γλέντι δίπλα στην θάλασσα επιβραβεύοντας τους συμμετέχοντες για το κέφι και πάθος που έδειξαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτότυπης εκδήλωσης.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02


Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.

party

dorokarta

rope-course-game

go-karts-thewall

 

summer-camp-new

kids-2

 

 

 

 

newsletter