Έγιναν...

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Soapbox Grand Prix

evropaiki-soapbox-videoΗ πρώτη αναβίωση στην Ελλάδα του πολύ γνωστού αγώνα στην Ευρώπη "SOAPBOX Race" έγινε για λογαριασμό της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ στην Ερέτρια στις 10 Οκτωβρίου, ως άλλο Monte Carlo. Μια ομάδα στελεχών διοίκησης της ασφαλιστικής εταιρείας, περίπου 50 ατόμων συναρμολόγησε στα pits της διοργάνωσης τα δικά τους "αυτοκίνητα" αγώνων και μπήκε στον αγώνα. 

Σχηματίστηκαν μικτές ομάδες ανδρών- γυναικών και αφού συναρμολόγησαν τα αυτοσχέδια αυτοκίνητα , πέρασαν τεχνικό έλεγχο και προχώρησαν στην διαδικασία των προκριματικών για την ανάδειξη pole position του οδηγού της κάθε ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Soapbox Grand Prix

EFG EUROBANK ERGASIAS

CORPORATE OFF SITE MEETING 

EUROBANK-CORPORATE09-4Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το τρίτο κατά σειρά off site meeting του Corporate Departement της EUROBANK, για 550 περίπου στελέχη του τμήματος από ολόκληρη την Ελλάδα στο Jockey's Club στο Τατόι. Το φετινό μήνυμα αφορούσε τι άλλο: την μετά την κρίση περίοδο και τις προοπτικές που ανοίγονται στο μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα: EFG EUROBANK ERGASIAS CORPORATE OFF SITE MEETING

EFG EUROBANK ERGASIAS

HR Kick Off Meeting

eurobank-hr-10Ακολουθώντας την επιτυχημένη περυσινή παράδοση του ετήσιου kick off meeting του τμήματος HR της τράπεζας στο ELATOS MOUNTAIN RESORT, η διευθυντική ομάδα HR αποφάσισε την εκ νέου συνάντηση των στελεχών του τμήματος στην θάλασσα αυτή τη φορά. Το ξενοδοχείο POSEIDON RESORT στο Λουτράκι φιλοξένησε τα 60 άτομα του group και εξυπηρέτησε με άριστο τρόπο τις ανάγκες συμμετεχόντων και διοργανωτών, εξασφαλίζοντας την ομαλή ροή του προγράμματος παρά την αστάθεια του καιρού.

Διαβάστε περισσότερα: EFG EUROBANK ERGASIAS HR Kick Off Meeting

Mediteranean School of Business

Teambuilding Module - Tunis 

Επι σειρά ετών το Mediteranean School of Business επενδύει στην εκπαίδευση των νεοεισαχθέντων στελεχών με την μέθοδο Adventure Training Workshops. Τα αποτελέσματα ενθουσιάζουν κάθε χρονιά τους συμμετέχοντες αλλά και το faculty του Τυνησιακού κολλεγίου.....

Διαβάστε περισσότερα: Mediteranean School of Business Teambuilding Module - Tunis

ABBOTT HELLAS

Social Responsibility Project

ABBOTT HELLAS Social Responsibility Project

ING F1

REPLICA SHOW

ING F1 REPLICA SHOW

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02


Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.

party

 summer-camp-new

kids-2

dorokarta

rope-course-game

go-karts-thewall