Εκδηλώσεις teambuilding - παρακίνησης

Ιδέες Εκδηλώσεων

Ανακάλυψη & Εξερεύνηση στην Πόλη

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν την Αθήνα ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ μεγάλη πόλη και γνωστό προορισμό σαν μέρος μιας διαδικασίας που έχει σκοπό να τους οδηγήσει έξω από τα γνωστά και καθιερωμένα και να τους δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πραγματική ψυχή της Ελλάδας.

Αφήνουμε πίσω την παραδοσιακή ξενάγηση της πόλης μέσα από ένα λεωφορείο και απλά περπατάμε ή χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό και τραμ), ταξιδεύουμε με καράβια (στα νησιά), κάνουμε ποδήλατο ή νοικιάζουμε αυτοκίνητα 4X4 για να φτάσουμε σε μέρη που έχουν ξεχωριστό ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, παραδοσιακές δραστηριότητες ή εξαιρετικές πλευρές της Ελληνικής μοντέρνας ζωής.

Η ανακάλυψη και η εξερεύνηση στην πόλη μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • Ανακάλυψη

Δίνουμε στους συμμετέχοντες  που κινούνται μόνοι ή σε ή και σε μικρές ομάδες χωρίς ξεναγούς) έναν λεπτομερή οδηγό της πόλης και ένα road book. Ανακαλύπτουν και εξερευνούν την πόλη, με άνεση και χωρίς βιασύνη, συνδυάζοντας τη βόλτα στα αξιοθέατα με τα ψώνια.

  • Δράση

Οι συμμετέχοντες εξερευνούν την πόλη παίρνοντας μέρος σε παιχνίδια που συνδυάζουν τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις ομάδες, και την συνεργασία ανάμεσα στα μέλη των ομάδων. Χωρίζονται σε ομάδες των 5-10 ατόμων, και κάθε ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει ομαδικές δοκιμασίες και να μαζέψει βαθμούς. Για πετύχει, χρειάζεται ομαδική προσπάθεια, δημιουργικότητα και καλή θέληση!!! Οι δοκιμασίες αποτελούν μέρος ενός σεναρίου σχετικού με την εταιρία και τα προϊόντα/ υπηρεσίες της ή με την Ελληνική ιστορία.

  • Ανταγωνισμός

Οι συμμετέχοντες εξερευνούν την πόλη και προσπαθούν να ενημερωθούν και να συλλέξουν στοιχεία που αφορούν την ιστορία, την μοντέρνα ζωή ή οτιδήποτε άλλο θέμα. Στο τέλος της ημέρας παίρνουν μέρος σε ένα παιχνίδι (βασισμένο σε κάποιο γνωστό τηλεπαιχνίδι). Οι ομάδες που είναι πιο γρήγορες και έχουν τις περισσότερες γνώσεις κερδίζουν ειδικά βραβεία.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02