imageimageimageimage
1 2 3 4
 

b-sclimbing-n

kids-climbing-b

Εκδρομές

Camp Αλπικής αναρρίχησης Όλυμπος

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Ποιοί Είμαστε

Γιατί Summit

Οι τέσσερις αξίες που οδηγούν την σχέση μας με εσάς

 • ΠΑΘΟΣ είμαστε πάντα έτοιμοι για σκληρή δουλειά
 • ΕΥΕΛΙΞΙΑ παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις σε διαφοροποιούμενα δικά σας ζητούμενα
 • ΤΟΛΜΗ σας λέμε πάντα τι χρειάζεται να γίνει χωρίς αναστολές
 • ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ είμαστε μαζί σε οτιδήποτε κάνουμε

Το όραμα & η αποστολή μας χωρούν στις παρακάτω φράσεις:

ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ συναρπαστικές αλλά ουσιαστικές δραστηριότητες χρησιμοποιώντας μεταφορικές έννοιες που θα μπορούν εύκολα να ταυτοποιηθούν με το προσωπικό & εργασιακό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βιώνουν την χαρά της δημιουργικής ενασχόλησης & μάθησης και να ολοκληρώνουν τα προγράμματα μας έχοντας βελτιώσει την αντίληψη για τον εαυτό τους και έχοντας δημιουργήσει μεγαλύτερο δέσιμο με την ομάδα εργασίας τους.
ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ότι ευαγγελιζόμαστε και να δίνουμε έμφαση στην ομαδική προσέγγιση του τρόπου με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ σε καινούριες ιδέες και πιθανότητες και να μην περιορίζουμε την εταιρεία μας σε ένα μοντέλο.
ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΜΕ ανησυχίες κοινωνικού ενδιαφέροντος και να χρησιμοποιούμε το δυναμικό μας ως εκπαιδευτές «περιπέτειας» προκειμένου να διαμορφώσουν στοιχεία συμπεριφοράς για τους συμμετέχοντες των προγραμμάτων μας.

why-we-do-it

Η πορεία μας….

Ο Θοδωρής κι ο Κώστας συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από 10 περίπου χρόνια, ισορροπώντας πάνω σε μια κοφτερή σαν ξυράφι κόψη με το όνομα το Λειρί του Κόνδορα, σε βουνό της κεντρικής Ελλάδας, ο ένας σε προετοιμασία για μια αποστολή στα Ιμαλάια, ο άλλος σε μία από τις συνηθισμένες του προπονήσεις για αλπινισμό και παγοαναρρίχηση. Τίποτα τότε δεν προμηνούσε αυτή την μελλοντική συνεργασία που ουσιαστικά βασίστηκε στην «παράξενη» ιδέα:

Υπάρχει άραγε τρόπος να δείξουμε και στον υπόλοιπο κόσμο την μαγεία της «περιπέτειας» και της συντροφικότητας που δημιουργεί ένα «σκοινί»;

Ο Θοδωρής είχε μέχρι τότε μεγάλη εμπειρία σε εταιρικές εκδηλώσεις «περιπέτειας» με στόχο την εκπαίδευση ή την αναψυχή. Η πρόκληση να προσδιορίσει τι ακριβώς είναι αυτό που έχει ανάγκη ο εταιρικός πελάτης και πως η «περιπέτεια» μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη συνειδητοποιημένων και αυτάρκων στελεχών έγινε γι’ αυτόν μια νέα ορθοπλαγιά για σκαρφάλωμα!
Ο Κώστας από την άλλη πλευρά, γνωρίζοντας καλά τι σημαίνει σκαρφαλώνω «δύσκολες σχοινιές» πολύ γρήγορα ανέπτυξε την πρώτη στην Ελλάδα πίστα αναρρίχησης, μοναδική σε μέγεθος, επαγγελματισμό και δυναμική, προσελκύοντας όλους τους πιστούς του αθλήματος αλλά και τους λάτρεις του outdoor.
Σήμερα η SUMMIT πρωτοπορεί στην παροχή εταιρικών υπηρεσιών εκπαίδευσης, αναψυχής και διοργάνωσης εκδηλώσεων, ανοίγοντας παράλληλα νέους δρόμους στους λάτρεις των αθλημάτων περιπέτειας αλλά και αναψυχής.

Θοδωρής Παπαγιάννης (Διευθύνων Σύμβουλος)

  • who-is-who-papagiannisΜε σπουδές Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαίδευση σε προγράμματα Ανάπτυξης Νέων & Στελεχών Επιχειρήσεων με χρήση εργαλείων βιωματικής εκπαίδευσης περιπέτειας (Adventure Training Train the Trainer Course, Outward Bound U.K), ο Θοδωρής μετράει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην Βιωματική Εκπαίδευση Περιπέτειας και στην οργάνωση Εταιρικών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης, Παρακίνησης & Αναψυχής.
   Τον Φεβρουάριο του 2009 του απονεμήθηκε τίτλος πιστοποίησης Executive Coaching από το Ιnstitute of Human Development, London U.K. Ο Θοδωρής είναι μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Αθηνών & διετέλεσε αρχηγός ή μέλος διεθνών ορειβατικών αποστολών καθώς και εκπαιδευτής σε αναρριχητικές και ορειβατικές σχολές του συνδέσμου.

Κωνσταντίνος Τσούλκας (Διευθύνων Σύμβουλος) 

 • tsoulkas-sΟικονομολóγος, απόφοιτος του AMERICAN COLLEGE OF GREECE (BS FINANCE) και με σπουδές στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων, ο Κώστας μετράει πάνω από 15 χρόνια δράσης στο βουνό, την αναρρίχηση και την παγοαναρρίχηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Σκωτία, Ταυλάνδη, Άνδεις ,’Αλπεις ). Η κύρια εμπειρία του εστιάζεται στην οργάνωση και διεκπεραίωση σχολών αναρρίχησης σε ορεινούς όγκους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Υπήρξε καθηγητής-εκπαιδευτής αναρρίχησης στο DEREE COLLEGE ( 1999 -2007) ,υπεύθυνος Σχολών Αναρρίχησης στην εταιρία Trekking Hellas S.A. (2000 – 2002). Είναι μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Αθηνών από το 1999 και διετέλεσε αρχηγός διεθνών ορειβατικών αποστολών μέχρι το 2004. Από το 2004 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της SUMMIT EXPLORING Α.Ε .Σημαντικό μέρος της απασχόλησης του Κώστα αποτελεί και η προβολή του κλάδου με σειρά παρουσιάσεων ,διαλέξεων και συγγραφής άρθρων σε έντυπα του ειδικού αλλά και του ευρύτερου χώρου. Γνωρίζει 2 ξένες γλώσσες.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02


Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.

party

 summer-camp-new

kids-2

dorokarta

rope-course-game

go-karts-thewall