imageimageimageimage
1 2 3 4
 

b-sclimbing-n

kids-climbing-b

Εκδρομές

Camp Αλπικής αναρρίχησης Όλυμπος

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Teambuilding Events

Εκδηλώσεις teambuilding - παρακίνησης

Ιδέες Εκδηλώσεων

Υπαίθριες Δραστηριότητες

Σε όλους μας αρέσει η φύση. 

Σε όλους μας αρέσει να είμαστε στο ύπαιθρο και να περνάμε καλά. Όμως τι σημαίνει για καθένα από εμάς να «περνάει καλά στη φύση;»

 • Για κάποιους, «περνάω καλά στη φύση» σημαίνει δράση.
 • Για κάποιους, «περνάω καλά στη φύση» σημαίνει χαλάρωση.
 • Για κάποιους, «περνάω καλά στη φύση» σημαίνει επιβίωση.

Οργανώνουμε προγράμματα με διάρκεια μισή ή ολόκληρη ημέρα και με όλα τα είδη των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Αλλά το πιο σημαντικό, δημιουργούμε και μια ατμόσφαιρα έντονης δράσης ή ηρεμίας και χαλάρωσης ή πρόκλησης για επιβίωση, ανάλογα με την ηλικία των καλεσμένων σας, τις φυσικές τους δυνατότητες, τη διάθεση και τις προσδοκίες τους.
 

Όταν σχεδιάζετε ένα πρόγραμμα και εξετάζετε τι δραστηριότητα να εντάξετε, πρέπει να εξετάσετε τις ακόλουθες παραμέτρους:

 • τον διαθέσιμο χρόνο,
 • τις πιθανές επιλογές τοποθεσίας,
 • το μέγεθος του γκρουπ,
 • την ηλικία των συμμετεχόντων,
 • τη φυσική κατάσταση,
 • τη διάθεση και τις προσδοκίες.

Για να κάνετε την απόφασή σας να εξελιχθεί πιο γρήγορα, πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, σας παραπέμπουμε στην παρακάτω λίστα η οποία περιέχει κάποιες από τις υπαίθριες δραστηριότητες που είναι πιο δημοφιλής και ζητούνται περισσότερο:

 incentives-outdoor-activ-pi

Αλλά αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε στην παραπάνω λίστα … απλά ζητήστε το.

Επίπεδο δυσκολίας

 • ΕΥΚΟΛΗ Δεν απαιτεί γνώσεις / εμπειρία ή ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.
 • ΜΕΣΑΙΑ Απαιτεί γνώσεις / εμπειρία Ή ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.
 • ΔΥΣΚΟΛΗ Απαιτεί γνώσεις / εμπειρία ΚΑΙ ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.


Εκδηλώσεις teambuilding - παρακίνησης

Ιδέες Εκδηλώσεων

Ταξίδια Περιπέτειας

Αντιμετωπίζουμε την περιπέτεια σαν ένα «ταξίδι στο άγνωστο». Όταν συμμετέχετε στα περιπετειώδη μας ταξίδια, χρησιμοποιείτε ένα όχημα 4X4 ή ένα μικρό σκάφος σαν μέσο μεταφοράς για να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο στόχο ή προορισμό. Κατά τη διαδρομή, όλα μπορεί να συμβούν!!

Ασυνήθιστες καταστάσεις και παράξενα γεγονότα που συναρπάζουν, διασκεδάζουν ή μπερδεύουν τους συμμετέχοντες, είναι μέρος ενός καλά σχεδιασμένου σεναρίου που περιλαμβάνει σπορ, ανακάλυψη και εξερεύνηση στην πόλη, ομαδικά παιχνίδια, ανάπτυξη ομάδων, πολιτισμό και παράδοση, υπαίθριες δραστηριότητες. Όλα στην σωστή «δόση» για να δημιουργήσουν το κατάλληλο μίγμα.

Τα ταξίδια

 • Εκδρομές με 4Χ4

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να βιώσετε όλα όσα έχει να μας προσφέρει η ελληνική φύση, μέσα από συναρπαστικές και περιπετειώδεις διαδρομές με οχήματα 4x4. Οδηγώντας το (νοικιασμένο) 4X4, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στην οδήγηση και τον προσανατολισμό, να θαυμάσετε τα ελληνικά τοπία και να φτάσετε σε μέρη ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, απρόσιτα για πολλούς λόγους. Τα προγράμματα διαρκούν μισή ή και ολόκληρη ημέρα και πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες για να ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας και τις απαιτήσεις σας.

 • Θαλάσσια ταξίδια

Με 2000 νησιά και ακτογραμμή μεγαλύτερη από την ακτογραμμή της Ευρώπης, οι δυνατότητες για ταξίδια στην θάλασσα είναι ατέλειωτες. Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι δράσης και να γίνετε ναυτικοί, θα χρησιμοποιήσουμε μικρά ιστιοπλοϊκά (χωρητικότητας 8 – 12 ατόμων). Αν πάλι θέλετε να κάνετε μία ξεκούραστη κρουαζιέρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία, θα χρησιμοποιήσουμε μεγάλα μηχανοκίνητα ιστιοφόρα (χωρητικότητας από 30 – 150 ατόμων) Ένα ταξίδι στη θάλασσα μπορεί να περιλαμβάνει παιχνίδια στην παραλία ή στο σκάφος, barbeque στην παραλία και κολύμπι σε δημοφιλείς ή απόμακρες παραλίες.


Εκδηλώσεις teambuilding - παρακίνησης

Ιδέες Εκδηλώσεων

Πολιτισμός & Παράδοση

Η Ελλάδα είναι πολύ γνωστή για τις τέχνες, τον πολιτισμό και τα παραδοσιακά της προϊόντα:

 1. Ελαιόλαδο: ένα παραδοσιακό ελληνικό προϊόν με ιστορία 6.000 χρόνων.
 2. Κρασί: ένα ακόμη παραδοσιακό ελληνικό προϊόν με ιστορία 4.000 χρόνων.
 3. Μέλι και βοτάνια: η ιστορία της συλλογής τους και χρησιμοποίησής τους στην μαγειρική χάνεται στο χρόνο.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την μοντέρνα της πλευρά της Ελλάδας, που συνδυάζει στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων την αρχαία σοφία και τη σύγχρονη
επιχειρηματικότητα.  Θα γνωρίσουμε, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, την παραγωγή του κρασιού, του μελιού και του λαδιού, ξεκινώντας από τα χωράφια, όπου παράγεται η πρώτη ύλη, και καταλήγοντας στο εργοστάσιο όπου γίνεται η επεξεργασία και συσκευασία του τελικού προϊόντος. Στο τέλος της παραγωγικής διαδικασίας, θα δοκιμάσουμε το τελικό προϊόν σαν μέρος ενός ελληνικού παραδοσιακού γεύματος.

Οι θεματικές ενότητες

 • Κρασί
 • Λάδι ελιάς
 • Μέλι
 • Βοτάνια και λουλούδια

Οργανώνουμε περιηγήσεις με διάρκεια μισής ή ολόκληρης μέρας, που περιλαμβάνουν περπάτημα στα χωράφια, επισκέψεις σε οινοποιία και λιοτρίβια καθώς και γευστικές δοκιμές. Φτάνουμε στον προορισμό με mini van, λεωφορείο ή 4X4 (με οδηγό κάποιον από τους συμμετέχοντες). Το ακριβές αναλυτικό πρόγραμμα πάντα εξαρτάται από την εποχή, την τοποθεσία και το επιλεγμένο προϊόν.


Εκδηλώσεις teambuilding - παρακίνησης

Ιδέες Εκδηλώσεων

Ομαδικές Δραστηριότητες

Tα ομαδικά παιχνίδια είναι απλά . . . παιχνίδια για ομάδες. Έξυπνα προγράμματα με προκλητικούς αλλά εφικτούς στόχους ψυχαγωγούν, χαλαρώνουν  και ανανεώνουν τους καλεσμένους σας. Οι δραστηριότητες, οι δοκιμασίες και τα παιχνίδια απαιτούν μόνο κέφι για δράση, καλή διάθεση και πολλή εφευρετικότητα. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα προφίλ συμμετεχόντων.

Τα προγράμματα αυτά είναι σχεδιασμένα για να ψυχαγωγούν, να ενδυναμώνουν, να ανανεώνουν, να χαλαρώνουν και να κοινωνικοποιούν ανθρώπους απασχολώντας τους σε κλασσικές ομαδικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς/ εσωτερικούς χώρους. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν παιχνίδια κοινωνικοποίησης, ομαδικής πρωτοβουλίας και προγράμματα πρόκλησης και παρουσιάζονται σαν μέρος ενός σεναρίου με σαφή βήματα που οδηγούν σε μία αποστολή πρόκληση που όμως είναι εφικτή. Εργαζόμαστε με συγκεκριμένα σενάρια των οποίων την μορφή προσαρμόζουμε για να ταιριάζει κάθε φορά με το εκάστοτε προφίλ σας.

Τα σενάρια ενδεικτικά:

 •  Blitz- Μάχη Αστραπή

Το BLITZ, συντομογραφία του “Outdoor Laser Tag”, είναι ο εύχρηστος και φιλικός για το περιβάλλον διάδοχος του paintball. Χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό, χωρίς μπογιές και χρώματα στα ρούχα και τον χώρο, το blitz απαιτεί, όπως και το paintball, ομαδικό πνεύμα και στρατηγική και δημιουργεί τον ίδιο ενθουσιασμό όταν εκτελεστεί η αποστολή. Το όπλο στο BLITZ εκπέμπει υπέρυθρες ακτίνες (ανάλογες με αυτές του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης), γεγονός που κάνει το παιχνίδι ασφαλές και ιδανικό για εξωτερικό ή  εσωτερικό χώρο. Μπορούμε να παίξουμε διάφορα παιχνίδια, βασισμένα σε σενάρια ελεγχόμενα από κεντρικό υπολογιστή, γεγονός που αποκλείει λάθη και κλεψιές!!
 

 • Τα Νέα των Οκτώ

Οι συμμετέχοντες αφήνουν, για λίγο, τις καθημερινές τους δουλειές και εργάζονται για το CNN ή το Al Jazira TV. Έχουν μόνο δύο ώρες για να ετοιμάσουν και να παρουσιάσουν τις ειδήσεις των 20.00! Οι συμμετέχοντες γίνονται δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, παρουσιαστές και κάμερα-men, χρησιμοποιούν τον κατάλληλο εξοπλισμό (βιντεοκάμερα, φώτα και μικρόφωνα) ετοιμάζουν το στούντιο και … βγαίνουν στον αέρα!!!

Το δελτίο των ειδήσεων προβάλλεται πάντα ζωντανά, οπότε οι ομάδες πρέπει να το προετοιμάσουν και να το παρουσιάσουν χωρίς πρόβες, γεγονός που προκαλεί άγχος, αλλά και γέλιο και διασκέδαση. Ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας, το δελτίο έχει διάρκεια από 2 ως 5 λεπτά, και συμπεριλαμβάνει διαφημίσεις και έκτακτες ειδήσεις. Αφού τελειώσουν όλες οι ομάδες, παρουσιάζουμε όλα τα δελτία και τα αξιολογούμε με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: οργάνωση, παρουσίαση, χιούμορ και επαγγελματισμός. Οι νικήτριες ομάδες κερδίζουν βραβεία.
 

 • Ναυαγός

Έρχεστε στην Ελλάδα για ένα ταξίδι αναψυχής… και καταλήγετε σαν ναυαγός σε μια έρημη παραλία (ή την πισίνα του ξενοδοχείου). Για να επιζήσετε και να βρεθείτε ξανά στον πολιτισμό, θα πρέπει να φτιάξετε μία σχεδία. Οι ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα: περιορισμένος εξοπλισμός, σκληρές διαπραγματεύσεις για εφόδια,  καρχαρίες, γεγονός που σημαίνει ότι η σχεδία πρέπει να είναι γερή και ανθεκτική. Χρειάζεται ταχύτητα και ακρίβεια. Αλλά το βραβείο είναι η επιβίωση και …πολλά αναψυκτικά και παγωμένη μπύρα.
 

 • Κύκλος Κρουστών

Ο ρυθμός είναι η βασική παγκόσμια γλώσσα που όλοι κατανοούμε. Είναι η αυθόρμητη διάσταση των ανθρώπινων εμπειριών, διεισδύει στη ζωή κάθε στιγμή, όταν αναπνέουμε, όταν περπατάμε, μιλάμε, χορεύουμε ή παίζουμε μουσική. Ένας απ’ τους ευκολότερος τρόπους να εκφράσουμε την ρυθμική μας αισθητική, ανεξάρτητα από τη μουσική μας παιδεία, είναι με τύμπανα και κρουστά μουσικά όργανα.

Ένας έμπειρος περκασιονίστας καθοδηγεί, κατευθύνει και βοηθάει μια ομάδα και να αναδείξει την πιο υψηλή μουσική της δυναμική. Ο κύκλος κρουστών αποτελεί μια συμμετοχική ομάδα, που μοιράζεται το ρυθμό και τη μουσική εμπειρία, που προκαλεί αρμονία, συντροφικότητα, και μια ευχάριστη αίσθηση συμμετοχής στην ομάδα. Είναι μια δυνατή στιγμή, όπου άνθρωποι που δεν έχουν μουσική παιδεία, αντιλαμβάνονται ότι δεν χρειάζεται να είναι μουσικοί για να φτιάξουν μουσική.
 

 • Ελληνική Σαλάτα

Αντικείμενο αυτού του παιχνιδιού (που δεν απευθύνεται μόνο σε ξένους) είναι η παρασκευή, μέσα σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, μιας «Ελληνικής σαλάτας», ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά πιάτα. Είναι μια δραστηριότητα διασκεδαστική, δυναμική αλλά και ανταγωνιστική. Μέσα από το παιχνίδι προσπαθούμε να ωθήσουμε τις ομάδες να εργαστούν ομαδικά και να ξεπεράσουν γλωσσικές και επικοινωνιακές δυσκολίες.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες, παίρνουν μία λίστα με τα απαραίτητα υλικά, και ψάχνουν να τα βρουν ή να τα αγοράσουν σε συγκεκριμένο χρόνο. Η λίστα με τα υλικά δίνεται στα Αγγλικά ή άλλη γλώσσα και τα μέλη των ομάδων πρέπει να αξιοποιήσουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες για να κάνουν τις κατάλληλες αγορές. Μετά τις κατάλληλες αγορές, οι ομάδες θα πρέπει να φτιάξουν μία Ελληνική σαλάτα με τα υλικά που αγόρασαν.

Οι οδηγίες για το πώς να φτιάξουν την σαλάτα δίνονται στα ελληνικά (μαζί με ένα λεξικό και πολλές εικόνες!!). Αφού ετοιμαστούν οι σαλάτες, κρίνονται με τα παρακάτω κριτήρια: οργάνωση (των ομάδων), παρουσίαση και γεύση. Στις νικήτριες ομάδες απονέμονται βραβεία.

 • Και φυσικά πολλά άλλα......


Εκδηλώσεις teambuilding - παρακίνησης

Ιδέες Εκδηλώσεων

Ανακάλυψη & Εξερεύνηση στην Πόλη

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν την Αθήνα ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ μεγάλη πόλη και γνωστό προορισμό σαν μέρος μιας διαδικασίας που έχει σκοπό να τους οδηγήσει έξω από τα γνωστά και καθιερωμένα και να τους δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πραγματική ψυχή της Ελλάδας.

Αφήνουμε πίσω την παραδοσιακή ξενάγηση της πόλης μέσα από ένα λεωφορείο και απλά περπατάμε ή χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό και τραμ), ταξιδεύουμε με καράβια (στα νησιά), κάνουμε ποδήλατο ή νοικιάζουμε αυτοκίνητα 4X4 για να φτάσουμε σε μέρη που έχουν ξεχωριστό ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, παραδοσιακές δραστηριότητες ή εξαιρετικές πλευρές της Ελληνικής μοντέρνας ζωής.

Η ανακάλυψη και η εξερεύνηση στην πόλη μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

 • Ανακάλυψη

Δίνουμε στους συμμετέχοντες  που κινούνται μόνοι ή σε ή και σε μικρές ομάδες χωρίς ξεναγούς) έναν λεπτομερή οδηγό της πόλης και ένα road book. Ανακαλύπτουν και εξερευνούν την πόλη, με άνεση και χωρίς βιασύνη, συνδυάζοντας τη βόλτα στα αξιοθέατα με τα ψώνια.

 • Δράση

Οι συμμετέχοντες εξερευνούν την πόλη παίρνοντας μέρος σε παιχνίδια που συνδυάζουν τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις ομάδες, και την συνεργασία ανάμεσα στα μέλη των ομάδων. Χωρίζονται σε ομάδες των 5-10 ατόμων, και κάθε ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει ομαδικές δοκιμασίες και να μαζέψει βαθμούς. Για πετύχει, χρειάζεται ομαδική προσπάθεια, δημιουργικότητα και καλή θέληση!!! Οι δοκιμασίες αποτελούν μέρος ενός σεναρίου σχετικού με την εταιρία και τα προϊόντα/ υπηρεσίες της ή με την Ελληνική ιστορία.

 • Ανταγωνισμός

Οι συμμετέχοντες εξερευνούν την πόλη και προσπαθούν να ενημερωθούν και να συλλέξουν στοιχεία που αφορούν την ιστορία, την μοντέρνα ζωή ή οτιδήποτε άλλο θέμα. Στο τέλος της ημέρας παίρνουν μέρος σε ένα παιχνίδι (βασισμένο σε κάποιο γνωστό τηλεπαιχνίδι). Οι ομάδες που είναι πιο γρήγορες και έχουν τις περισσότερες γνώσεις κερδίζουν ειδικά βραβεία.


Περισσότερα Άρθρα...

 1. Σπορ
 2. Teambuilding Events

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

volley

 

akrovatika-leftn

akrovatika-leftn

yoga-zumba 01

yoga-zumba 02


Πρωτότυπα Παιδικά Πάρτι με Ομαδικές & Ατομικές Δραστηριότητες

Οργανώνουμε παιδικά πάρτι με δραστηριότητες που παρακινούν την φαντασία, την εφευρετικότητα και την πρωτοβουλία των παιδιών.

party

 summer-camp-new

kids-2

dorokarta

rope-course-game

go-karts-thewall